Inge en Sandra – jouw loopbaanadviseurs

Ik ben Inge van Erkel, gecertificeerd Loopbaanprofessional (NOLOC). En als loopbaanadviseur…

Werk ik met en voor mensen. Jouw werk is mijn werk. Je huidige werk anders, een zoektocht naar nieuw werk, ontdekken wat je als ander werk kunt doen et cetera. Ik doe dit in individuele trajecten, dus 1 op 1, waarin jij centraal staat. Daarnaast geef ik trainingen over alles rond werk. Denk aan sollicitatietraining, netwerken, profileren, pitchclips (je voorstellen in de vorm van een filmpje), CV en LinkedIn. Dit zijn ook de onderwerpen waarin ik les geef.

 

Venster op de toekomst
Mijn toegevoegde waarde is mensen te ondersteunen bij het veranderen en het groeien. Ze te helpen de diepere krachten in zichzelf te ontdekken. Ze te helpen om hun venster op de toekomst weer te openen. Ruim vijftien jaar geleden mondde dat uit in het oprichten van Ivané Loopbaanperspectief.

Ik heb lang in het bedrijfsleven gewerkt, onder meer als manager. Een roerige wereld, die continu verandert. Mensen schieten dan vaak in de emotie en verstarren, en daarmee het bedrijf ook. De kunst is om mensen weer te bezielen en te motiveren, en daarmee ook het bedrijf weer een ziel te geven.

Kwaliteit vind ik in mijn vak belangrijk.
Ik ben lid van het Noloc, de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Carrièrecoaches. Om zelf daar ook mijn bijdrage aan te leveren, heb ik ruim vijf jaar in het bestuur van het Noloc gezeten. Voor meer informatie over het Noloc: www.noloc.nl. 

Sinds 2012 ben ik verbonden als docent aan de opleiding waar het voor mij begon: Vista Nova (opvolger van Opleiding Hoogendijk). Naast de lessen e-coaching en ondernemerschap geef ik vooral ook de lessen arbeidsmarktbenadering.

Opleidingen

  • Post-Hbo-opleiding Loopbaan- en mobiliteitsadviseur (Hoogendijk – nu:) Vista Nova
  • E-coaching
  • Practitionersopleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
  • Masteropleiding NLP
  • Stressmanagement
  • Diverse managementtrainingen
  • ICT (AMBI)
  • Hbo-opleiding (Diëtetiek)

Ik ben Sandra Jaspers-Kramer, Register Loopbaanprofessional (RL).

Mijn passie is mensen in “beweging “ krijgen. Ik geniet ervan als ik mensen weer in hun “kracht” zie komen en geloven in zichzelf! Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan, wil je een ontwikkeladvies, loop je vast in je huidige baan of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging, dan kan ik je helpen. Ik ben een loopbaancoach die jou helpt helder te krijgen wie je bent, wat je wil, wat je kan en wat je daarvoor nodig hebt? Dit doe ik door middel van het inzetten van mijn nieuwsgierigheid, empathisch vermogen, manier van doorvragen en luistervaardigheid. Loopbaancoaching is maatwerk. We kijken samen stap voor stap naar wat jij nodig hebt en daar gaan we mee aan de slag! Ben jij hieraan toe? Neem dan gerust contact met mij op voor een eerste kennismaking. Ben je benieuwd naar mijn werkervaring? Kijk dan op LinkedIn.

Wil jij met ons aan de slag voor jouw STAP Ontwikkeladvies? Mail je contactgegevens en we nemen contact met je op. Of vul het contactformulier in.

Tot gauw.

Inge van Erkel & Sandra Jaspers-Kramer

Reacties zijn gesloten.