Inge van Erkel – jouw loopbaanadviseur

Ik ben Inge van Erkel. En als loopbaanadviseur…

Werk ik met en voor mensen. Jouw werk is mijn werk. Je huidige werk anders, een zoektocht naar nieuw werk, ontdekken wat je als ander werk kunt doen et cetera. Ik doe dit in individuele trajecten, dus 1 op 1, waarin jij centraal staat. Daarnaast geef ik trainingen over alles rond werk. Denk aan sollicitatietraining, netwerken, profileren, pitchclips (je voorstellen in de vorm van een filmpje), CV en LinkedIn. Dit zijn ook de onderwerpen waarin ik les geef.

 

Venster op de toekomst
Mijn toegevoegde waarde is mensen te ondersteunen bij het veranderen en het groeien. Ze te helpen de diepere krachten in zichzelf te ontdekken. Ze te helpen om hun venster op de toekomst weer te openen. Ruim vijftien jaar geleden mondde dat uit in het oprichten van Ivané Loopbaanperspectief.

Ik heb lang in het bedrijfsleven gewerkt, onder meer als manager. Een roerige wereld, die continu verandert. Mensen schieten dan vaak in de emotie en verstarren, en daarmee het bedrijf ook. De kunst is om mensen weer te bezielen en te motiveren, en daarmee ook het bedrijf weer een ziel te geven.

Kwaliteit vind ik in mijn vak belangrijk.
Ik ben lid van het Noloc, de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Carrièrecoaches. Om zelf daar ook mijn bijdrage aan te leveren, heb ik ruim vijf jaar in het bestuur van het Noloc gezeten. Voor meer informatie over het Noloc: www.noloc.nl.

Sinds 2012 ben ik verbonden als docent aan de opleiding waar het voor mij begon: Vista Nova (opvolger van Opleiding Hoogendijk). Naast de lessen e-coaching en ondernemerschap geef ik vooral ook de lessen arbeidsmarktbenadering.

Opleidingen

  • Post-Hbo-opleiding Loopbaan- en mobiliteitsadviseur (Hoogendijk – nu:) Vista Nova
  • E-coaching
  • Practitionersopleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
  • Masteropleiding NLP
  • Stressmanagement
  • Diverse managementtrainingen
  • ICT (AMBI)
  • Hbo-opleiding (Diëtetiek)

Wil jij met mij aan de slag voor jouw NL leert door Ontwikkeladvies? Mail mij je contactgegevens en geef aan of je je al aanmeldt dan wel welke vraag je hebt. Of vul het contactformulier in.

Tot gauw.

Inge van Erkel

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.